11947483_914352705286694_1630651452010077348_nVälkommen ombord!

Ombord på vår sekelskiftesbåt Storholmen hoppas vi att Du/Ni skall koppla av och njuta av Dalslands kanal och dess fantastiska natur. Vi serverar en lokal meny med hemlagad mat. Med dessa ord vill vi i familjen Holmedahl önska Dig varmt välkommen ombord på Storholmen!

Andra generationen skeppare

Sture, som är skeppare ombord, arbetade inom flera branscher efter det att han som grabb arbetat på sin pappas lastbåt. På den tiden var det mest nyttotrafik på kanalen, där framför allt virke och cement men också mycket annat transporterades. Sture är händig och månar alldeles särskilt om båten och dess skötsel. Nymålad skall hon vara inför varje säsong!

 .

Restaurangen

Annika, som är restaurangansvarig, arbetade i unga år inom resbyråbranschen och utbildade sig på 1980-talet till kostekonom. De senaste 25 åren har hon arbetat som kostchef både inom privat och offentlig verksamhet.

 .

Hela familjen hjälps åt

Jacob och Anton, våra söner,är numera utflugna men finns med i företaget och är till stor hjälp när det behövs.

Vi, Sture och Annika, ”servade” båda på olika vis i våra respektive yrken och kände för att göra det i egen regi. När M/S Storholmen bjöds ut till försäljning fattade vi, tillsammans med våra söner Jacob och Anton, vårt livs beslut – att köpa henne och fortsätta det fina koncept som de tidigare ägarna tagit fram. Det är viktigt för oss att bevara de gamla traditionerna ombord. Storholmen har trafikerat kanalen i mer än 70 år.

Förutom Storholmen är familjens stora intresse att vara ute i skog och mark. Vi tar oss gärna en golfrunda om tiden medger. På vintern, när båten ligger stilla förtöjd, åker vi gärna skidor tillsammans.

Välkomna önskar Familjen Holmedahl!

 

Annorlunda present!
Ge bort ett presentkort med Sekelskiftesbåten M/S Storholmen på Dalslands kanal och den unika akvedukten i Håverud.

Båtresan varar i fem timmar och man går genom 16 slussar och akvedukten i Håverud.

I presentkortet ingår båttur med lunch, tåg tillbaka till avgångsplatsen.

Pris: 610:- per person

För beställning: 070-541 06 33 eller skicka ett mail till kanaltrafik@storholmen.com
Defibrillator ombord

Vi har defibrillator ombord för er säkerhet.